اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۶۲۳۱

روابط عمومی: ده ویژگی مهم یک سرآشپز خوب

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۷ , بازدید: ۵۰۵۶
در تعریف کلی شف شخصی است که بر تمامی فعالیت های آشپزخانه و نحوه عملکرد کارکنان آن نظارت دارد .وظیفه کلی و ی کسب اطمینان از رضایت مشتری نسبت به طعم و مزه غذا و هم چنین آراستگی ظاهری آن می باشد .

ده ویژگی مهم یک سرآشپز خوب

 

 

دنیای رقابت میان  سرآشپزها دنیای بزرگی است و امروزه این رقابت بسیار قوی و حساس است . خصوصاً برای آن هایی که می خواهند در بهترین موقعیت های جهان و  بهترین رستوران ها مشغول به کار باشند .

در این مقاله می خواهیم به شرح ده ویژگی مهم که در میان بهترین سرآشپزهای جهان به طور مشترک دیده شده است بپردازیم و به این سوال پاسخ دهیم که یک سرآشپز عالی باید دارای چه ویژگی هایی باشد ؟

 

ده ویژگی مهم یک سرآشپز خوب :

1-خلاقیت :

قدرت خلاقیت از مهم ترین ویژگی هایی است که یک سرآشپز را از سایرین متمایز می کند . یک سرآشپز خوب دارای فکری خلاق است و همیشه مشتاق به کشف و امتحان تکنیک های جدید و تازه می باشد .خلاقیت سرآشپز در چگونگی ارائه غذا به مشتری و چگونه ظاهر شدن آن در دید مشتری تأثیر شگرفی دارد .

2- عشق به کار :

یک سرآشپز خوب همیشه شور و شوق بسیار زیادی نسبت به تهیه غذا دارد و همواره از انتخاب مواد غذایی ، تهیه غذا ، تهیه منو و تمامی فرآیند های مربوط به تهیه غذا لذت می برد .

3-داشتن روحیه کسب و کار :

یک سرآشپز خوب از روحیه کسب و کار و مدیریت بالایی برخوردار است . وی آشپزخانه ای را اداره می کند که در آن بهترین مواد غذایی وعده غذایی با بالاترین کیفیت را برای مشتری تهیه می کنند و در عین حال مقرون به صرفه و اقتصادی هستند .

4-توجه کافی به جزئیات :

یک سرآشپز خوب خیلی دقیق به جزئیات توجه می کند . آشپزی علمی است که به عناصر و جزئیات وابسته است و مقدار و میزان در آن نقش بزرگی را ایفا می کند .سرآشپز خوب باید به خوبی از این عناصر و مقادیر اطلاعات کافی داشته باشد .

5-داشتن تیم حرفه ای و توانایی مدیریت آن :

سرآشپز عضوی از یک تیم بزرگ است که همکاری تمامی اعضای این تیم نتیجه مذکور یعنی ارائه غذای با کیفیت و جلب رضایت مشتری را حاصل می گردد .در این تیم تمامی افراد باید به طور هماهنگ کار کنند تا غذای مشتری با کیفیت بالا در زمان مورد نظر تهیه گردد .سرآشپز باید بتواند به خوبی فعالیت افراد گروهش را مدیریت کند .

6-تمرین کافی و به روز بودن :

طبخ و تهیه غذایی با کیفیت بالا ، دارای طعم لذیذ و درعین حال زیبا ، نیازمند تکنیک ها و مهارت های بسیار زیادی است که طی سالیان با تمرین و کسب مهارت بدست می آید . یک سرآشپز خوب همواره در جهت ارتقای مهارت های خود و تمرین و کسب دانش تلاش می کند و همیشه علم و دانش وی به روز است .

7-قابلیت مدیریت هم زمان چندین کار:

یک سرآشپز عالی توانایی مدیریت چندین کار به طور هم زمان را دارد . وی مسئول تمامی عناصری است که به طور هماهنگ در زمان معین کنار یکدیگر قرار می گیرند تا یک وعده غذایی لذیذ و با کیفیت حاصل گردد .وی باید در لحظه اطمینان داشته باشد که تمامی عوامل در زمان معین با کیفیت بالا و در جای صحیح قرار دارند .

8-تعهد به کیفیت :

یک سرآشپز خوب همیشه متعهد به تهیه غذا با بهترین کیفیت است . وی همیشه در تلاش است تا بهترین کیفیت و تکنیک ها برای تهیه غذا استفاده گردد .

9-قابلیت تصمیم گیری سریع و صحیح :

یک سرآشپز خوب  این توانایی  را دارد که در مواقع بروز مشکل به خوبی فکر کند و به سرعت بهترین تصمیم را بگیرد . از آن جایی که تهیه غذا  وابستگی بسیار زیادی به زمان دارد وزمان در این حیطه نقش مهمی را ایف می کند، قدرت تصمیم گیری سرآشپز از مهارت های بسیار مهم وی می باشد .

10-توجه به انتقادات و برخورد صحیح با آن ها :

یک سرآشپز خوب توانایی اداره کردن انتقادات و برخورد صحیح با آن ها را دارد و می تواند به خوبی رضایت مشتری را جلب کند .

 

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016