اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸

ثبت نام گردهمایی رستوران های تهران

لوگو اتحادیه

به نام خداوند بخشنده مهربان



با درود فراوان به اساتید، پژوهشگران ،علاقمندان و صاحبان محترم صنعت رستوران و مواد غذایی ، به اطلاع می رساند با همت و کوشش اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران ، گردهمایی رستوران داران شهر تهران جهت بررسی موضوعات تخصصی صنفی و رفع موانع و مشکلات فعالیت های رستوران های شهر تهران درپاییز 1398 به مدت 2 روز در دو نوبت صبح و عصر برگزار می گردد .

نوبت صبح
بررسی موضوعات تخصصی صنفی و رفع موانع و مشکلات در نحوه فعالیت های رستوران ها (ارائه راهکارها ، پیشنهاد ها و جمع بندی جهت بررسی اتحادیه و نماینده سازمان مربوطه در نوبت عصر) طرح موضوع: توسط شورای راهبردی در گردهمایی رستوران ها ( منتخب 6 رستوران فعال با حضور حداقل 30 سال فعالیت در صنف رستوران)

گروه بررسی ارائه راهکارها ، پیشنهاد ها :
- صاحبان رستوران های تهران
- تولید کنندگان ، متخصصین وفعالان مرتبط درصنعت رستوران و مواد غذایی
- مدیر اجرایی اتحادیه

نوبت عصر
بررسی راهکارها و پیشنهاد های موضوعات طرح شده در نوبت صبح ( بررسی پیشنهاد ها تا حصول نتیجه و یا تشکیل یک کار گروه مشترک با حضور اتحادیه، واحد حقوقی و نماینده سازمان و یا ارگان مربوطه )

پانل تخصصی
-هیئت مدیره اتحادیه - واحد حقوقی اتحادیه -مدیر اجرایی اتحادیه - نماینده وزارت ، سازمان و یا ارگان مربوطه ( حضورهر نماینده فقط با ارتباط مستقیم با موضوع مطرح شده با سازمان مربوطه می باشد)

موضوعات برگزاری
1- بررسی مالیات بر ارزش افزوده
2- بررسی مالیات مشاغل
3- بررسی عملکرد بازرسی های تعزیرات در رستوران
4- بررسی هزینه حامل های انرژی و ارتباط مستقیم با نرخ گذاری در رستوران
5- بررسی عملکرد بهداشت محیط و بازرسان اداره بهداشت
6- تامین مواد اولیه رستوران با قیمت مناسب
7- بررسی تجهیزات و ملزومات استاندارد در رستوران و ضرورت ایمنی و به روز رسانی جهت کاهش هزینه های سر بار و خطرات احتمالی
8- منابع انسانی در صنعت رستوران (تعامل و همکاری با دانشکده ها و اموزشگاه ها جهت جذب نیروی کار و معرفی به رستوران ها ، تامین نیروی انسانی - بررسی صلاحیت مهارتی – تایید اصالت مدارک – معرفی به واحد های صنفی و...)
9- اصول و مشاوره فرانچایز- قوانین فرانچایز در ایران - تولد کانسپت های جدید رستورانی -گرایش مردم ایران به رستوران ها -ترویج فرهنگ سازی غذای بومی در رستوران -بررسی شبکه های مجازی و دنیایی دیجیتال مارکتینگ در صنعت رستوران

تقدیر از رستوران های فعال تهران
- رستوران های فعال با سابقه 50 ساله
- رستوران های فعال با سابقه 30 ساله
- رستوران های فعال با سابقه 20 ساله
- رستوران های جدید و محبوب مردم (کانسپت های جدید )

شرکت کنندگان همایش
مدعوین ویژه با هماهنگی اتحادیه رستوران داران تهران وارسال دعوت نامه رسمی


- هیئت مدیره اتحادیه چلوکبابی تهران
- هیئت مدیره اتحادیه اغذیه تهران
- هیئت مدیره اتحادیه کافی شاپ و بستنی تهران
- هیئت مدیره اتحادیه کبابی تهران
- هیئت مدیره اتحادیه شمیرانات
- ریاست اتحادیه رستوران شهر تبریز
- ریاست اتحادیه رستوران شهر مشهد
- ریاست اتحادیه رستوران شهر اصفهان
- ریاست اتحادیه رستوران شهر شیراز
- ریاست اتحادیه رستوران شهر کرج
- ریاست اتحادیه رستوران شهر قم
- ریاست اتحادیه رستوران شهر اهواز
- ریاست اتحادیه رستوران شهر کرمانشاه
- ریاست اتحادیه رستوران شهرارومیه
- نمایندگان اتاق اصناف
-نمایندگان اتاق اصناف ایران
- نماینده وزارت صنعت و معدن و تجارت
- نماینده وزارت بهداشت
- نماینده سازمان تعزیرات
- نماینده وزارت امور اقتصادی
- نماینده وزارت کار
- نماینده سازمان استاندارد
- نماینده اداره اماکن تهران بزرگ
-رستوران های دارای پروانه کسب از اتحادیه رستوران های تهران
-واحد های صنفی دارای پروانه کسب چلو کبابی ، فست فود و اغذیه، کبابی
- مدیران ارشد واحد های تولیدی در صنعت رستوران

مدعوین عادی ( با ثبت نام از طریق سایت رسمی اتحادیه و کاملا رایگان امکان پذیر می باشد)
-مدیران فروش و طراحی ،متخصصین ، مشاورین در زمینه های دکوراسیون رستورانی، تجهیزات و راه اندازی، برودتی، تامین منابع انسانی، اموزش و موارد مشابه در صنعت رستوران ( محدودیت در پذیرش – حداقل 50 نفر)
-علاقه مندان ، دانشجویان، و ... ( محدودیت در پذیرش الویت – حداقل 25 نفر)

جهت هماهنگی و حفظ نظم دراین گردهمایی ، تنها حضور میهمانانی که کارت ویژه ورود توسط اتحادیه را دریافت کرده اند مجاز به حضور می باشند.

پیشنهاد

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016