اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

خبر شماره ۱۰۳۱

تهیه گوشت فقط از مراکز توزیع مجاز

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۶ , بازدید: ۴۷۶۲
رستوران‌ها، واحدهای توزیع غذا، کبابی‌ها و چلوکبابی‌ها، تالارهای پذیرایی و هتل‌ها باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز توزیع مجاز گوشت که دارای مجوز از اتحادیه مربوطه هستند و فاکتور رسمی ارائه‌ می‌دهند، دریافت کنند.

رستوران‌ها، واحدهای توزیع غذا، کبابی‌ها و چلوکبابی‌ها، تالارهای پذیرایی و هتل‌ها باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز توزیع مجاز گوشت که دارای مجوز از اتحادیه مربوطه هستند و فاکتور رسمی ارائه‌ می‌دهند، دریافت کنند.

 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران، علی فاضلی، رییس اتاق اصناف تهران در نامه‌ای به اتحادیه صنف دارندگان رستوران، رستوران سنتی و سلف‌سرویس تهران با استناد به نامه اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران از اعضای این صنف خواست تا گوشت مورد نیاز خود را از مراکز توزیع مجاز گوشت خریداری کنند.

 

متن نامه مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران به شرح زیر است:

 

«رییس محترم اتاق اصناف تهران

در اجرای طرح ساماندهی توزیع گوشت و به‌منظور جلوگیری از توزیع گوشت‌های دام ناسالم و غیرمجاز در اجرای مقررات قانونی، به تمامی واحدهای صنفی فروش و مراکز بسته‌بندی گوشت، واحدهای تهیه و توزیع غذا، رستوران‌ها،‌ کبابی‌ها و چلوکبابی‌ها، تالارهای پذیرایی و هتل‌ها ابلاغ شود، گوشت مورد نیاز خود را صرفا از مراکز توزیع مجاز گوشت که دارای مجوز از اتحادیه هستند و فاکتور رسمی ارائه می‌دهند دریافت و خریداری نمایند.

در فاکتور رسمی علاوه‌بر مشخصات فروشنده و خریدار باید جنسیت گوشت (میش، بز، ماده‌گاو، گوساله و ...)، قیمت و میزان آن درج شود و با مراجعه بازرسان فاکتور خرید ارائه نمایند.

همچنین واحدهای صنفی مکلف شوند در تابلوی قیمت محصول که در معرض دید مشتری قرار می‌دهند جنسیت گوشت را نیز قید کنند».

 

f

t

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016