واحدهای صنفی ارائهکننده مواد غذایی باید سبزیجات را به صورت 3 مرحلهای و طبق موازین بهداشتی شستشو دهند.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران، علی فاضلی، رییس اتاق اصناف تهران در نامهای خطاب به اتحادیههای صنف دارندگان رستوران، صنف چلوکباب و چلوخورش، صنف کبابی، حلیم و آشپز، صنف هتلها و هتل آپارتمانها، صنف مهمانپذیران، صنف تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس، صنف اغذیهفروشان و مواد غذایی، صنف فروشندگان دل، جگر و قلوه و صنف طباخان، نوشت: برای مقابله با شیوع بیماریهای رودهای منتقله از آب و غذا(وبا)، مسائل بهداشتی را رعایت کنند.
فاضلی تصریح کرد: واحدهای صنفی یاد شده ملزم هستند حتما سبزیجات را بهصورت 3 مرحلهای و طبق موازین بهداشتی شستشو دهند.