اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

خبر شماره ۱۰۵۳۶

گاسترونومی در صنعت رستوران

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ , بازدید: ۲۷۴۶
گاسترونومی درلغت به معنی علم وفرهنگ تهیه، توزیع ومصرف غذا است. غذا همواره یکی از نیازهای اولیه و اساسی بشر از ابتدای خلقت تاکنون بوده و هست.پس کسب و کارهای مرتبط با صنعت غذا همیشه پایدار و مداوم میباشد. غذایکی از علل علاقمندی و استقبال عمومی از کسب و کار رستوران و کافی شاپ در تمام دنیا می باشد.

گاسترونومی چیست ؟

درلغت به معنی
علم وفرهنگ تهیه، توزیع ومصرف غذا می باشد.

  ایجاد و موفقیت هر کسب و کاری به مجموعه‌ ای از موضوعات مختلف بستگی دارد.🔅گاسترونومی🔅 به عنوان یک دانش میان رشته ای با
موضوعات متنوع ازجمله مدیریت، ،بازاریابی،تبلیغات ،تشریفات، فنی_ مهندسی، منابع انسانی، ماشین آلات و تجهیزات، آشنایی باانواع سبکهای غذایی ملل مختلف و.....مخاطبان گوناگونی دارد.


✳️دوره MBA کارآفرینی گردشگری گاسترونومی با توجه به نیازمندی های بازارو صنعت غذایی کشور، محورهای مدیریتی و تخصصی زیر را  ارائه می نماید: 
*مبانی ومدیریت گردشگری
*مدیریت و بهره‌برداری صنعت رستوران
* آشنایی با غذاهای پنج قاره 
*مدیریت تخصصی اصول راه اندازی رستوران ...
*افزایش فروش و توسعه کسب و کار
* افزایش شعبه داخلی و بین المللی
*کاهش هزینه های تولید،جاری،سربار
* فرانچایزینگ و واگذاری تابلو برندینگ مارکتینگ و بازاریابی
*مدیریت منابع انسانی 
* استخدام ونگهداشت پرسنل
* شناخت ماشین آلات وتجهیزات
*اصول ومبانی طراحی آشپزخانه صنعتی 
فنی -مهندسی،دکوراسیون داخلی،سازه وتاسیسات
*اصول و مبانی قوانین اداره بیمه، مالیات و دارایی 
*ایمنی و بهداشت مواد اولیه، پرسنل ،محیط وابزارآلات کار
 روشهای سیستم‌های پذیرایی آشپزی صنعتی
* برندسازی و بازاریابی....
 

❇️ این دوره توسط اساتید برجسته و معتبر داخلی و با مشورت صاحب‌نظران بین المللی در معتبرترین دانشگاه ایران(دانشگاه تهران) طراحی و برنامه ریزی  شده ونیاز علمی وعملی مدیران،فعالان ,علاقه مندان, سرمایه گذاران در صنعت  غذا  وکسب و کارهای جدید را خوبی تامین می نماید.
با پایان کرونا وجهش ناگهانی صنعت غذا،این دوره باافزایش آگاهی مدیران و صاحبان کسب و کار متضمن موفقیت درpent up پسا کرونا است. با افزایش تقاضا،عرضه کنندگانی که منطبق  با دانش گاسترونومی بروز باشند، دستاوردهای عظیمی را در پسا کرونا کسب می نمایند.‌ انطباق کسب و کار با نیازهای واقعی وحقیقی جامعه ،می‌توان بستر یک سرمایه گذاری مطمئن باشدواین دوره  متضمن موفقیت های آتی شماست.

کسب اطلاعات بیشتر:
021-88225027
09351549470

وب سایت:
https://parsa-epc.com/?p=3382

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016