رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی از تهیه مدلی برای تشخیص و تعیین کالاهای آسیبرسان در حوزه تغذیه و مواد غذایی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران به نقل از تسنیم، هدایت حسینی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: انستیتو با انجام تحقیقات و بررسیهای مختلف، مدلی برای تشخیص و تعیین کالاهای آسیبرسان در حوزه تغذیه و مواد غذایی در دست تهیه دارد.
همچنین، مدیران گروههای تحقیقات صنایع غذایی، تحقیقات سیاستگذاری و برنامهریزی غذا و تغذیه، تحقیقات تغذیه، و برنامه ملی ارتقای کیفیت نان نیز گزارش کارها و آمارهای لازم حوزه خود را ارایه دادند.
به گزارش وزارت بهداشت، شایان ذکر است تفاهمنامه همکاری مشترک میان انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در راستای بند 3-2 و بند 6 سیاستهای کلی نظام سلامت و بهمنظور استفاده از شواهد علمی معتبر علمی در کاهش مخاطرات و آلودگیهای غذایی و تغذیهای تهدیدکننده سلامت و سیاستگذاری مبتنی بر شواهد در زمینه تأمین امنیت غذایی و بهرهمندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی و نیز مطابق با وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اساسنامه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور است.