اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۱۱۵۶۴

آئین نامه و مقررات فنی،بهداشتی،ایمنی،انتظامی و حفاظتی

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ , بازدید: ۱۴۷۸
همکار گرامی در راستای نظارت بر اجرای مقررات فنی ،بهداشتی،ایمنی،انتظامی و حفاظتی و بیمه گذاری و زیبا سازی و سایر مقررات موضوع بند ز ماده ۳۷ قانون نظام صنفی .....

همکار گرامی در راستای نظارت بر اجرای مقررات فنی ،بهداشتی،ایمنی،انتظامی و حفاظتی  و بیمه گذاری و زیبا سازی  و سایر مقررات موضوع بند ز ماده 37 قانون نظام صنفی با امعان نظر به ماده 17 همان قانون مبنی بر اینکه افراد صنفی مکلفند قوانین و مقررات جاری کشور از جمله قوانین  و مقررات صنفی ،ایمنی و ......مکلف به رعایت و اجرا هستند ،آئین نامه های مربوطه جهت ابلاغ و اعلام به واحد های صنفی تخت امر و نظارت بر حسن اجرای ان به منظور پیشگیری از وقوع حوادث و سوانح و سایر مخاطرات جانی و مالی و ... ابلاغ می گردد.

(در صورتیکه تصاویر در تلفن همراه شما کامل رویت نمی گردد ، تلفن همراه خود را به حالت افقی بچرخانید)

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016