سيد علي اصغر ميرابراهيمي، رئيس اتحاديه رستوران و سلف سرويس های تهران با بيان مطلب فوق در علل افزايش نرخ غذاهاي مورد عرضه در رستوران ها افزود: همچنين قيمت آب، برق، اجاره بهاي رستوران، حقوق کارگر و افزايش قيمت ۳۵ درصدي روغن توسط کارخانه هاي توليدکننده از جمله دلايل افزايش قيمت يک پرس غذا در رستورانهاي سطح شهر است.
میرابراهیمی در رابطه با گراني اخير غذاي رستورانهاي تهران از جمله قيمت يک پرس زرشک پلو با مرغ به طور ميانگين از ۴۶ هزار تومان در ماه گذشته به ۵۹ هزار تومان در هفته جاري گفت: ماه قبل برنج را کيلويي ۳۷ هزار تومان ميخريديم ولي امروز همان برنج کيلويي ۴۴ هزار تومان شده است. براي پخت يک پرس زرشک پلو از مرغ کيلويي ۲۹ هزار تومان استفاده مي کرديم که در هفته جاري به کيلويي ۴۰ هزار تومان رسيده است.
وي بيان کرد: يک پرس زرشک پلو با مرغ قيمت مصوبي ندارد ولي ما نظارت مي کنيم که افزايش قيمت ها خارج از عرف و دور از قيمت هاي بازار نباشد. همه اين موارد باعث شده که يک پرس زرشک پلو با مرغ در يک ماه گذشته ۳۰ درصد افزايش قيمت پيدا کند.