همکار گرامی پیرو اجرای تکالیف انتظامی توسط واحد های صنفی با استناد ماده 17 قانون نظام صنفی ، معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس اطلاعات و امنیت تهران بزرگ به اتحادیه رستوران اعلام کرد
واحد های صنفی نسبت به رعایت ساعت فعالیت ،استفاده از دوربین مدار بسته ،بالابردن ضریب امنیتی و حفاظتی،نحوه نگهداری وجه نقد، استفاده از نگهبان محله در طول شبانه روز و اطلاع رسانی به پلیس در شرایط ضروری تاکید می گردد.
همچنین واحد های صنفی در 6 ماهه دوم سال حداکثرتا ساعت 24 اجازه فعالیت دارند و پیگیری و پایش و نظارت برعملکرد واحد صنفی نیز بر عهده اتحادیه می باشد .
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران