بر اساس ابلاغ نامه دکتر کمال حیدری معاون بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
با عنایت به نامه شماره ۱/۸۰۷۰۲ مورخ 9/12/1400 وزیر محترم اقتصاد و دارایی درخصوصابلاغ مصوبات ۵۴ جلسه کمیسیون هیت مقررات زدایی و بهبود کسب وکار و در راستای اجرای بند ه مصوبات مذکور بدینوسیله روشاجرای برنامه خود کنترلی ، خود اظهاری ،بهداشتی به شرح ذیل اصلاح گردیده است .
۱- مشاوران ازاد یا تحت استخدام دارای صلاحیت
۲- مدیر ، مالک یا متصدی واحد صنفی دارای صلاحیت
۳ - مشاورین بهداشتی شاغل در دفاتر خدمات سلامت دارای پروانه معتبر
در ضمن طی نامه شماره۳۰۰/۲۱۷۳۴ د مورخ9/12/1400 به معاونین محترم بهداشت ، دانشگاه های علومپزشکی سراسر کشور مراتب فوق ابلاغ گردیده و چک لیست های انجام خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی ، تدوین و در سامانه سامح مرکز سلامت محیط و کار این معاونت بارگذاری گردیده است و مجددا تاکید شده است که هیچ روشی موردتوصیهقرار نگرفته و مدیران ، مالکان و متصدیان واحد های صنفی در انتخاب روش مختار خواهند بود .
همچنین اعلام شده است در صدور صلاحیت های بهداشتی فقط رفع موارد و نواقص بهداشتی توسط واحد های صنفی باید ملاک عمل قرار گیرد و درمهلت زمانی تعیین شده در قانون نظام صنفی کشور با رویکرد تسهیل فضای کسب وکار پاسخگویی به مبادی استعلام کننده اعلام نظر گشته تا واحد های صدور پروانه کسب در کوتاه ترین زمان پروانه کسب متقاضی را صادر نمایند.
لازم به ذکر است که واحد های نظارتی این معاونت در ارائه خدمات بازرسی بهداشت محیط هیچگونه وجهی از واحد های صنفی دریافت نکرده و خدمات آنان رایگان بوده و از درآمدهای دفاتر سلامت که به صورت ۱۰۰ درصد توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری و اداره می شوند نیز وجهی به این وزارت واریز نشده و تبادل اعتبارات دولتی نیز ممنوع می باشد .
در ضمن این معاونت ضمن برگزاری جلسات کارشناسی جهت اتصال سامانه های وزارت صمت و سامانه مرکز سلامت محیط و کار این معاونت نیز ، به منظور دسترسی طرفین با هدف افزایش نظارت ها و تسهیل صدور صلاحیت های بهداشتی واحد های صنفی ، برای پروانه کسب تلاش میکند . (تصویر نامه شماره 1 و 2)
لازم به ذکر است اتاق اصناف ایران نیز در نامه ای به اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران جهت ابلاغ سراسری برای اعضای تحت پوشش اعلام کرد
در اجرای برنامه خودکنترلی و خود اظهاری بهداشتی مدیران ، مالکان و متصدیان واحد های صنفی در انتخاب روش مختارخواهند بود
همچنیناعلام گردیده در صدور صلاحیت های بهداشتی فقط رفع موارد ونواقص بهداشتی توسط واحد های صنفی باید ملاک عمل قرار گیرد و در مهلت زمانی تعیین شده در قانون نظام صنفی با کشور با رویکرد تسهیل فضای کسب وکار پاسخگویی به مبادی استعلام کننده اعلام نظر گشته تا واحدهای صدور پروانه کسب در کوتاه ترین زمان پروانه کسب متقاضی را صادرنمایند
مورد انتظار است چنانچه دفاتر بهداشت ویا دانشگاه های علوم پزشکی بر خلاف مصوبه مقررات زدایی و نیز ابلاغیه وزارت بهداشت اقدام مینمایند مراتب با قید فوریت به همراه مستندات به اتحادیه رستوران جهت انعکاس به اتاق اصناف ایران منعکس گردد. ( تصویر شماره 3)
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران
این امکان وجود دارد ، تصاویر بدلیل کیفیت بالا در گوشی همراه شما به صورت کامل قابل رویت نباشد جهت رفع مشکل یکی از موارد زیر را اعمال فرمایید :
1- گوشی را از حالت عمودی به حالت افقی قرار دهید( چرخش صفه در تنظیمات تلفن همراه فعال باشد )
2- تصویر را بر روی گوشی همراه خود ذخیره نمایید
تصویر شماره 1
تصویر شماره 2
تصویر شماره 3