1- فرآورده های خام دامی مصرفی ، از مراکز مجاز(دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان تهران ) ئ دارای مشخصات الصاقی تامین گردد.
2-هرگونه نگهداری فرآورده های خام دامی فاقد مشخصات در آن مرکز ممنوع می باشد.
3-هرگونه انجماد فرآورده های خامی دامی مازاد مصرف روزانه آن مراکزممنوع می باشد.
4- هرگونه قطعه بندی و فرآوری گوشن مرغ در آن مرکز ممنوع بوده ،بلکه بایستی گوشت مرغ مصرفی واحد را از مراکز قطعه بندی و بسته بندی مجاز (دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان) به صورت تازه خنک شده (مصارف روزانه) یه به ضورت منجمد تامیت گردد.
5-نگهداری فرآورده های خامی در سردخانه نگهداری آن مراکز باید با رعایت شرایط بهداشتی مربوطه انجام پذیرد.
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران