اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

خبر شماره ۱۱۶۸۸

دستورالعمل مهم سازمان دامپزشکی کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۱ , بازدید: ۱۰۴۵
این دستور العمل در خصوص رعایت ضوابط بهداشتی در تهیه و تامین فرآورده های خام دامی قبل از طبخ می می باشد .

1- فرآورده های خام دامی مصرفی ، از مراکز مجاز(دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان تهران ) ئ دارای مشخصات الصاقی تامین گردد.

2-هرگونه نگهداری فرآورده های خام دامی فاقد مشخصات در آن مرکز ممنوع می باشد.

3-هرگونه انجماد فرآورده های خامی دامی مازاد مصرف روزانه آن مراکزممنوع می باشد.

4- هرگونه قطعه بندی و فرآوری گوشن مرغ در آن مرکز ممنوع بوده ،بلکه بایستی گوشت مرغ مصرفی واحد را از مراکز قطعه بندی و بسته بندی مجاز (دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان) به صورت تازه خنک شده (مصارف روزانه) یه به ضورت منجمد تامیت گردد.

5-نگهداری فرآورده های خامی در سردخانه نگهداری آن مراکز باید با رعایت شرایط بهداشتی مربوطه انجام پذیرد.

روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران 

 

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016