همکار گرامی به اطلاع می رساند
اتحادیه رستوران ،اتحادیه چلوکباب ، آکادمی رستوبان و شرکت نمایشگاهی خورشید اولین نمایشگاه تخصصی تجهیزات رستوران،کترینگ،کافی شاپ،فست فود را با همکاری مشترک درمحل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران در سالن 35 برگزار می نمایند .
در این نمایشگاه آکادمی رستوبان پنل های تخصصی در حوزه صنعت خوراک و نوشیدنی برگزار می نماید .
پنل تخصصی روز سه شنبه 18 بهمن اختصاص به مراسم آکادمی دارد .
موضوعات پنل روز 18 بهمن :
بررسی شرایط و ضوابط ثبت نام رستوران های در آکادمی رستوبان برای دریافت نشان افتخاربرترین های سال صنعت خوراک و نوشیدنی
پنل تخصصی روزچهارشنبه 19 بهمن اختصاص به اتحادیه کافی شاپ و کارشناسان این حوزه دارد .
موضوعات پنل روز 19 بهمن :
(مجوزهای لازم - دارایی و مالیات ( اشخاص حقیقی و حقوقی ) - قیمت گذاری منو ( هزینه های سربار ومواد اولیه)
تجهیزات و ابزار کار- منو های خاص و ترندهای جدید در کافی شاپ - مکان یابی و انتخاب محل مناسب - منابع انسانی (آموزش و حفظ نیرو)
پنل تخصصی روزپنجشنبه 20 بهمن اختصاص به اتحادیه چلوکباب و کترینگ و کارشناسان این حوزه دارد .
موضوعات پنل روز 20 بهمن :
(مجوزهای لازم - دارایی و مالیات ( اشخاص حقیقی و حقوقی ) - قیمت گذاری منو ( هزینه های سربار ومواد اولیه)- تجهیزات و ابزار کار- تخصص و سرمایه - ایده های خلاقانه در صنعت کیترینگ - منابع انسانی (آموزش، حفظ و ارتقا منابع انسانی) - زنجیرهای وفرانچایز)
پنل تخصصی روز جمعه 21 بهمن اختصاص به اتحادیه رستوران و کارشناسان این حوزه دارد .
موضوعات پنل روز 21 بهمن :
(مجوزهای لازم - دارایی و مالیات ( اشخاص حقیقی و حقوقی ) - قیمت گذاری منو ( هزینه های سربار ومواد اولیه)
ایمنی و بهداشت HSE - ترندهای صنعت رستوران در منو و کانسپت - بازاریابی و فروش در رستوران - قیمت تمام شده شامل انرژی، منابع انسانی، مواد اولیه - ضرورت تایید نقشه اشپزخانه صنعتی رستوران )
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلق سرویس های تهران