تغییر و تحول در هیئت مدیره اتحادیه رستوران وسلف سرویس های تهران
روزگذشته مورخ ۱۴۰۲/۳/۲۹ به درخواست سید علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران وسلف سرویس های تهران و با حضورنماینده وزارت صمت ، نماینده اتاق اصناف تهران ترکیب هیئت مدیره اتحادیه تغییر کرد وسکان هدایت اتحادیه رستوران به علی اکبررهبری نائب رئیس اول سپرده شد .
بدین ترتیب با خروج سید علی اصغر میرابراهیمی از ترکیب هیئت مدیره ، تغییر و تحول در سمت های هیئت مدیره به شرح ذیل انجام گردید.
علی اکبر رهبری- رئیس اتحادیه
حسن فهمیده - نایب رییس اول
حمید رضا قنبری- نایب رئیس دوم
منصوربردبار مقدم -خزانه دار
میرموسی رئیس حسینی- دبیر
علی اکبر رهبری ضمن قدردانی و پاسداشت از زحمات سید علی اصغر میرابراهیمی در طول 20 سال گذشته در جمع پرسنل اتحادیه اعلام کرد،وظیفه خدمت رسانی مستمر ،بررسی و حل مشکلات اعضای اتحادیه ، الویت اصلی هیئت مدیره جدید خواهد بود.
علی اکبر رهبری رئیس اتحادیه رستوران ضمن تشکر از عملکرد پرسنل اتحادیه افزود: توفیق در خدمت رسانی به اعضا جز با همکاری و همیاری پرسنل اتحادیه میسر نبوده و از پرسنل همراهی و همیاری در مسیر خدمت رسانی هیئت مدیره جدید را خواستار شد .
رهبری از اجرای برنامه های دیدار با اعضای اتحادیه در روزهای آتی خبر داد و اعلام کرد ، صنعت رستوران روزهای سختی را سپری میکند و این وظیفه ماست در هیئت مدیره برای حل مشکلات و رفع موانع فعالیت اعضا تلاش کنیم .
روابط عمومی اتحادیه رستوران وسلف سرویس های تهران