همکار گرامی جهت تایید قیمت منو، موارد زیر الزامی است
- تمامی خوراک های قابل عرضه مطابق نمونه برگه آنالیز تکمیل گردد. (نمونه را ازاتحادیه دریافت نمایید)
- هر خوراک بصورت جداگانه آنالیز، قیمت گذاری و درسربرگ واحد صنفی اعلام گردد.
- مستندات خرید مواد اولیه بصورت فاکتور رسمی قابل قبول می باشد.
- در صورت ارائه فاکتورغیر رسمی مسئولیت آن برعهده صاحب جواز می باشد و در تاییدیه قیمت منو نیز ذکر می گردد.
- اقلام بسته بندی (نوشابه،دوغ،ماست زیتون، آب معدنی و...) مطابق قیمت مصوب مورد تایید است.
5. جهت تایید هزینه های سربار ارائه مستندات به صورت ذیل الزامی است:
- لیست حقوق پرداختی ماهیانه کارکنان
- لیست بیمه کارکنان
- قبوض انرژی (آب – برق – گاز- تفلن)
- اجاره نامه
- لیست هزینه های اقلام عمومی مصرفی ( بصورت ماهانه)
- لیست هزینه های تعمیرات و نگهداری ( بصورت ماهانه)
- لیست هزینه های پرداختی برای پلتفرم های فروش ( درصد فروش دربرنامه های مثل اسنپفود و ...)
6. جهت تایید هزینه های سربار برای هر خوراک ، اعلام تعداد فروش خوراک مذبور برای یک ماه آخر الزامی است . (گزارش صندوق فروشگاه و نرم افزار فروش مورد تایید است )
7. اخذ مدارک توسط اتحادیه با امضا دارنده پروانه کسب ومهرواحد صنفی مجاز می باشد .
8. واحد های رستوران 20% و واحد های چلوکبابی و بیرون بر 15% مجاز به محاسبه سود دریافتی می باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ذیل تماس حاصل نمایید.
09121076099
02188442395
داخلی 107
روابط عمومی اتحادیه رستوران و چلوکباب شهر تهران