اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

خبر شماره ۲۱۰۳

مصرف غذا و نوشیدنی‌های داغ در ظروف گیاهی و کاغذی

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۶ , بازدید: ۳۹۹۲
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

 

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف رستوران به نقل از فارس، نسترن محمدی افزود: در دهه اول محرم توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و همه موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

 

محمدی اظهار داشت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری ازجمله استفاده از ظروف کاغذی برای مصرف محصولات داغ پیشنهاد می‌شود. به‌عنوان نمونه از لیوان کاغذی به جای لیوان‌های پلاستیکی برای صرف چای و شیر داغ استفاده شود. همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف برای مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016