همکار گرامی
به اطلاع می رساند
مطابق اعلام مرکز آموزش اتاق اصناف در خصوص آموزش HSE(ایمنی و بهداشت محیط زیست )واحدهای صنفی ( مدیر رستوران و یا مباشر ) می بایست آموزش یک هفته ای بمدت 32ساعت گذرانده و مدرک آن را دریافت نماید.
با توجه به الزام این آموزش برای تمام واحدهای صنفی رستوران ، طبق ماده 37 و قانون 17 صنفی اطلاع رسانی برای این آموزش توسط اتحادیه رستوران معرفی میگردد.
در صورتیکه واحد صنفی تقاضای مدرک پودمانی را داشته باشد ، با 160 ساعت و طی سه ماه میتواند این دوره را سپری و مدرک کاردانی دریافت نماید.
جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام با اتحادیه تماس حاصل فرمایید .
02166486644
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران