اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

خبر شماره ۶۲۹۵

الفبای رستورانی: افتتاح یک رستوران جدید هیجان انگیز است

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ , بازدید: ۳۶۱۲
به منظور موفقیت، صاحبان رستوران ها باید برای تکمیل اطلاعات بیشتر در مورد چشم انداز کسب و کار در محیط کار خود تلاش های خود را انجام دهند.

مراحل راه اندازی رستوران

 

راه اندازی رستوران در قدم اول ممکن است کار بسیار دشواری باشد. از موارد اصلی که در راه اندازی رستوران باید در نظر گرفت میتوان به انتخاب محل مناسب، تامین منابع مالی،انتخاب نام و خرید تجهیزات اشاره کرد.

ما در اینجا برای آسان تر شدن شروع کار شما را راهنمایی میکنیم و قدم به قدم در همه مراحل با شما هستیم:

 

شروع: مفهوم، انتخاب محل و نام مناسب

اولین قدم در راه اندازی یک رستوران جدید تصمیم گیری در مورد نوع آن میباشد. آیا شما دنبال یک رستوران ناهار خوری با کیفیت بالا هستید؟ آیا بدنبال راه اندازی فست فود یا کافه هستید؟ یا  راه اندازی نوع خاصی از رستوران مانند ایتالیایی،فرانسوی یا هندی را در نظر دارید؟

انتخاب محل مناسب میتواند باعث موفقیت یا شکست یک رستوران شود.قبل از تعیین محل و اجرا باید به نکاتی توجه داشته باشید.آیا محل رستوران در یک منطقه شلوغ است؟جای پارک ماشین به اندازه کافی وجود دارد؟در اطراف آن محل آیا رستوران های دیگری وجود دارد؟

انتخاب نام یکی از جالب ترین مراحل افتتاح رستوران میباشد.نام شما میتواند بیان کننده مفهوم و مکان رستوران شما باشد.انتخاب نام مناسب میتواند مهمترین عامل در برندینگ میباشد و اولین چیزی که در ذهن مشتری شکل میگیرد نامی است که انتخاب کرده اید.

 

طرح کسب و کار رستوران خود را برای تامین منابع مالی بنویسید

طرح کسب و کار به شما کمک میکند تا مشکلات بزرگ پیش رو را ببینید و برای عبور از آن منابع مالی در نظر بگیرید .تامین منابع مالی برای راه اندازی یک رستوران اگر چه مشکل به نظر میرسد اما غیر ممکن نیست. بانک ها، موسسات کسب و کار و سرمایه گزاران خصوصی میتوانند به شما کمک کنند تا منابع مالی جهت راه اندازی یک رستوران را تامین کنید.

 

رستوران خود را طراحی کنید

یک قاعده کلی در طراحی رستوران این است که به همان اندازه که فکر میکنید فضای کافی داشته باشید.در طراحی یک رستوران باید تعادلی بین زیبایی محیط و ظرفیت رستوران داشته باشید.انتخاب رنگ مناسب یک فضای دلنشین ایجاد میکند و این میتواند یک تهدید دلنشین برای مشتریان شما باشد.

 

نوشتن منو ، تجهیزات و کارکنان

از ویژگی های یک منوی خوب این است که توصیفی باشد و یک طراحی واضح و بی نظیر داشته باشد.

در نوشتن منو باید به این نکته توجه داشته باشید که آیتمها باید طوری در منو قرار بگیرد که باعث افزایش فروش شود.

زمانی که کار طراحی و اجرای آن تمام شد میتوانید کار خرید تجهیزات آشپزخانه و مبلمان را شروع کنید.

در زمان خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و مبلمان میتوانید با مشاوره درست در هزینه ها صرفه جویی کنید و با انتخاب مناسب به زیباتر شدن محیط و بالا رفتن راندمان کمک کنید.

 

همانطور که به روز افتتاح نزدیک میشوید باید کارکنان آشپزخانه و سالن را استخدام کنید. با مشاوره و آموزش مناسب میتوانید برای هر بخش بهترین انتخاب را داشته باشید و کیفیت و سرعت کار رستوران را بالا ببرید.

 

هرگز تبلیغات را فراموش نکنید

تبلیغات برای هر رستوران جدیدی ضروری است و باید تبلیغات سنتی مثل روزنامه و تبلیغات رادیویی را با تبلیغات در رسانه های بروز و جدید تکمیل کنید. داشتن یک وبسایت و استفاده از رسانه های اجتماعی میتواند کمک شایانی به روند تبلیغات شما بکند.

 

افتتاح یک رستوران جدید هیجان انگیز است. به منظور موفقیت، صاحبان رستوران ها باید برای تکمیل اطلاعات بیشتر در مورد چشم انداز کسب و کار در محیط کار خود تلاش های خود را انجام دهند.

http://alefbarest.com/n/6262-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86/

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016