به گزارش روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران:
کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران به میزبانی اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران در تاریخ 24 دی ماه 1398 در هتل المپیک تهران برگزار گردید.
در این کنگره با دعوت از روسای اتحادیه های رستوران های شهر های ایران (یزد ، اصفهان ، شیراز ، مشهد ، طرقبه ، قم ، ساری ، بندرعباس ،اردبیل ، تبریز ، قزوین ، کرج ، کاشان ، بجنورد ، آمل ، رشت ) و روسای اتحادیه ای همگن غذای شهر تهران (اغذیه فروشان ، چلوکباب و چلوخورشت ، کباب و حلیم ،کافی شاپ و بستنی ) و با حضور جمع کثیری از دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران با حضور کارشناسان در این صنعت مسائل آموزشی و مشکلات صنفی رستوران داران بررسی گردید.
رستوران داران صدایشان را به گوش مسئولان رساندند
در این کنگره تخصصی با حضور کارشناسان خبره ضمن آموزش و معرفی تکنولوژی های روز دنیا در صنعت رستوران ، موضوعات مهم صنفی در ارتباط با بهداشت ،ارزش افزوده و تعزیرات با حضور کارشناسان مالیاتی ، بهداشت و معاونت پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی مورد بررسی قرار گرفت .
رستوران داران با اعتراض به نحوه بازرسی های بهداشت در زمنیه صدور صلاحیت بهداشت محیط کار ، عدم توجه بازرسین به اهمیت HSE در صنعت رستوران ، برداشت سلیقه ای و نیز عدم مراجعه کارشناسان خبره در نظارت های دوره ای مراقبتی و همچنین با اعتراض به اجرای ارزش افزوده و نحوه بررسی آن خواستار تشکیل کارگروه های متخصص در اتحادیه جهت جلسات مشترک با سازمان ها و نهاد های مربوطه برای رسیدگی به این چالش های مهم صنفی در صنعت رستوران شدند.
مراسم افتتاحییه کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران از ساعت 14با پخش قرآن ، سرود ملی و سخنرانی رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران آغاز گردید.
سید علی اصغر میر ابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم به میهمانان و رستوران داران شهر تهران ، هدف از این کنگره را ایجاد بستر آموزشی و بررسی چالش های رستوران داران در زمینه بهداشت ،ارزش افزوده وتعزیرات بر شمردند.
ایشان تاکید کردند ، امروزه رستوران داران با مشکلات اقتصادی در زمینه فعالیت خود به شدت در گیر هستند و چالش های بهداشت ،ارزش افزوده وتعزیرات نیز موجب گردیده صاحبان رستوران ها در کسب و کار خود دچار مشکلات بیشتر شوند.
وی با اشاره به اهمیت این کنگره تخصصی اضافه کرد، بستر سازی برای آموزش جهت ارائه خدمات بهتر در کیفیتی عالی تر و بررسی چالش های صنفی برای رستوران ها در کنگره تصصی رستوران داران شهر تهران را تلاشی مهم برای ایجاد تعامل وراهکارهای بیشتر با سازمانهای مرتبط بر شمرد.
میر ابراهیمی در پایان با برگزاری مداوم این کنگره تخصصی بصورت سالانه برای رستوران داران شهر تهران خبر داد و با ارزوی موفقیت و توفیق برای رستوران های شهر تهران از زحمات دبیر کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران (مازیار عصام) و کارشناسان محترم در این صنعت برای برگزاری این کنگره تشکر و قدر دانی کردند.
عباس سنجری مجری توانمند و پیشکسوت سازمان صدا و سیما شروع برنامه ها را اعلام نمودند .
برنامه از ساعت 14 تا 17:30 در نوبت اول و پس از یکساعت پذیرایی برنامه دوم شروع و تا ساعت 22 ادامه داشت و پس از آن میهمانان به صرف شام پذیرایی گردیدند.
در کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران کلیه کارت های ورودی میهمانان برای اولین بار در کشور با ثبت نام و صدور کارت دیجیتالی میسر گردید.
در طول اجرای کنگره بیش از 20 نیرو برای حفظ امنیت مراسم و نظم سالن و جایگاه های میهمانان واجرای برنامه بصورت منظم حضور داشتند.
تمام برنامه های کنگره روز 24 دی ماه مطابق زمان های مشخص شده صورت گرفت و هیچگونه بی نظمی در اجرای برنامه های و زمان بندی وجود نداشت.
در نوبت اول و دوم 7 برنامه اجرا گردید.
برنامه اول
سوپر نشست: تامین مواد اولیه
موضوعات مورد بررسی
* بررسی رابطه اصالت ،کیفیت و قیمت در مواد اولیه
* نقش ادویه با کیفیت در طعم و مزه
*اهمیت زنجیره تامین مواد اولیه برای ثبات طعم و مزه
حاضرین برنامه
-علیرضا عبداللهی (کارشناس غذایی)
-علیرضا محمودی ( بازرگانی صحت محمودی)
- دکتر حمید آهنگر( مزرعه زعفران فرهیخته)
برنامه دوم
برنامه اصلی : بررسی چالش های بازرسی بهداشت در ررستوران ها و اهمیت HSE در صنعت رستوران
موضوعات مورد بررسی
*تعریف HSE و فاکتور های مهم آن در رستوران ها
*بررسی چالش های بازرسی های بهداشت محیط کار
*بررسی چالش های نظارت بر دوره های مراقبتی
حاضرین برنامه
-مازیار عصام( دبیر کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران – روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران )
- منصور بردبار مقدم( عضو هیئت مدیره اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران ، کارشناس و سرممیز ایمنی و بهداشت مواد غذایی و HSE)
-حسن کوخایی(مدیر رستوران شیرین پلو)
-غلامرضا صادق زاده(مدیر رستوران می لا کوی)
رنامه سوم
اموزشی: آشپزخانه مدرن صنعتی و کاهش هزینه تمام شده غذا
موضوعات مورد بررسی
*به روز رسانی آشپزخانه مدرن صنعتی
*تجهیزات مدرن آشپزخانه
*کاهش هزینه های مستقیم تولید غذا)نیروی انسانی،فضا،حامل های انرژی و مواد اولیه(
*افزایش و تثبیت کیفیت و سلامت غذا
حاضرین برنامه
-مهندس رضا حنیفی (پرشیا استیل)
برنامه چهارم
آموزشی : برند سازی رستورانی
موضوعات مورد بررسی
*بسته بندی استاندارد در صنعت رستوران
حاضرین برنامه
-مهندس علی رضایی (مدیریت تحقیق و توسعه ، صنایع چاپ و بسته بندی مودت)
برنامه پنجم
سوپر نشست ویژه: دیجیتال و آموزش
موضوعات مورد بررسی
*معرفی منابع انسانی در نرم افزار سپیدز
*آموزش منابع انسانی در دانشگاه تهران
*گاسترونومی و امکانات لست گرام
حاضرین برنامه
-مازیار عصام( دبیر کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران – روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران )
- مهندس محمد رضا داوری(کارشناس ارشد خوراک و غذا کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران )
-مهندس همایون زارعی (مدیر عامل سپیدز)
-مهندس اشکان بروج( مدیر لست گرام)
برنامه ششم
سوپر نشست : سالن پذیرایی و اشپزخانه صنعتی در رستوران
موضوعات مورد بررسی
*نقش سالن پذیرایی رستوران از نگاه مشتری
*نقش آشپزخانه صنعتی از نگاه رستوران دار
*مولفه های مهم در طراحی سالن پذیرایی و آشپزخانه صنعتی
حاضرین برنامه
-علیرضا عبداللهی (کارشناس غذایی)
-دکتر بهزاد زمانی مقدم(گروه صنعتی جهانتاب)
-مهندس رضا حنیفی (پرشیا استیل)
برنامه هفتم
برنامه اصلی : ارزش افزوده و تعزیرات
موضوعات مورد بررسی
*چالش های ارزش افزوده در رستوران ها –عدم دریافت ارزش افزوده توسط واحد های همگن – اعتراض به نحوه محاسبه
*چالش های تعزیرات در رستوران ها
حاضرین برنامه:
-محمد علی قندهاری (کارشناس مالیاتی)
- منصور بردبار مقدم ( هضو هیئت مدیره اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران –کارشناس در امور مالیات و ارزش افزوده)
-دکترمحمد بارانی (معاونت پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی)
-محمد رضا جعفریان(مشاور مالیات اتاق اصناف ایران)
-حمیدرضا قنبری (مدیریت رستوران شاندرمن – عضو هیئت مدیره اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران )
در پایان برنامه های کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران برنامه ویژه تقدیر و پاسداشت از رستوران هایی با قدمت نیم قرن اجرا گردید.
در این برنامه ، بیش از 40 رستوران از هیئت مدیره اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران و دبیر کنگره تخصصی رستوران داران شهر تهران لوح تقدیر و تندیس پاسداشت برای نیم قرن فعالیت در صنعت رستوران داری را دریافت کردند.