همکار محترم
براساس آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و اعلام ریاست محترم جمهوری مبنی بر آغاز فعالیت واحدهای صنفی کمخطر در استان تهران از تاریخ ۹۹/۰۱/۳۰ بدینوسیله نکاتی به اطلاع میرسد:
1- تمامی واحدهای دارای پروانه کسب از اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران تهران تا تاریخ ۹۹/۰۱/۳۰ مکلف به رعایت ضوابط و دستورالعملهای ابلاغی دراطلاعیه های ابلاغ شده توسط روابط عمومی اتحادیه رستوران هستند. لذا تمامی واحدهای صنف رستوران باید تا تاریخ فوق الذکر کماکان طبق مصوبات طرح فاصله گذاری فعالیت نمایند و از پذیرش مشتری در داخل رستوران ها خودداری نموده و صرفا ارائه خدمات بیرون بر امکان پذیر می باشد.
2- لیست مشاغل و زمان فعالیت رستههای صنفی مورد تأیید ستاد ملی مبارزه با کرونا در کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت صمت و اتاق اصناف در حال تهیه است. بدیهی است بلافاصله پس از تصویب در ستاد ملی مقابله با کرونا، توسط روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران اعلام و به اطلاع شما همکار گرامی خواهد رسید.
3-مسئولیت اصلی نظارت بر عملکرد و رعایت پروتکلهای ابلاغی بازگشایی واحدهای صنفی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. یقینا واحدهای بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران و اتحادیههای صنفی تهران مکلف به همکاری حداکثری با نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.
لازم به ذکر است کلیه اخبار و ابلاغیه واطلاعیه های مهم برای واحد های صنف رستوران در سایت اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران برای شما همکارگرامی منتشر و بصورت پیامک نیز در اسرع وقت اعلام می گردد
روابط عمومی اتحادیه رستوران وسلف سرویس های تهران