✅ سیدعلیاصغر میرابراهیمی: ۳۶۰ میلیارد تومان ضرر به ۶۰ درصد رستورانهای تهران در ایام کرونا وارد شد/ مردم دیگر مانند گذشته به رستورانها اعتماد ندارند
🔸رئیس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویسهای تهران گفت: روز ۱۲ فروردین در سایت اتحادیه اعلام شد واحدها درصد خسارت را اعلام کنند. ۶۰ تا ۶۵ درصد همکاران خسارات خود را اعلام کردند و مشخص شد حدود ۳۶۰ میلیارد تومان خسارت تنها به این درصد وارد آمده است.
رئیس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویسهای تهران همچنین گفت: به نظر میرسد که غذای رستوران ها نسبت به گذشته ۳۵ تا ۴۰درصد گرانتر خواهد بود.
میرابراهیمی افزود: در چنین شرایطی پیگیریهای ما برای دریافت وام کمبهره نتیجهای نداشته است. حتی درخواست کردیم مالیات بر ارزش افزوده سه ماه آخر سال گذشته را از ما نگیرند، اما تنها تخفیفی که قائل شدند، این بود که این مالیات در اواخر تیر پرداخت شود. مجموع این اتفاقات تاکنون به تعطیلی شماری از رستورانها انجامیده است.
شیوع کرونا از اواخر سال گذشته رستورانهای کشور را حدود ۴ ماه تعطیل کرد. هر چند این تعطیلی پس از عید فطر لغو شد؛ اما رستورانداران این روزها فشارهای اقتصادی سنگینی را تحمل میکنند. کاهش اعتماد مردم برای استفاده از خدمات رستورانها، افزایش هزینه مواد غذایی، دورریز مواد غذایی در روزهای شیوع گسترده کرونا و هزینههای مرتبط با انرژی و نیروی انسانی در روزهای تعطیلی رستورانداران را با مشکلات جدی روبهرو کرده است.
🔸سیدعلیاصغر میرابراهیمی بیان کرد: با شیوع ویروس و تعطیل شدن رستورانها این واحدها ناچار به دورریز مواد غذایی شدند که از پیش از شیوع بیماری خریداری کرده بودند.
🔸او ادامه داد: علاوه بر اینها این صنف همچنان باید هزینههای مربوط به انرژی و نیروی انسانی را پرداخت میکرد و چون ویروس در اواخر سال اتفاق افتاد، هزینههای مرتبط با نیروی انسانی را برای کارفرمایان بسیار بالا برد.
🔸میرابراهیمی اصریح کرد: مردم دیگر مانند گذشته به رستورانها اعتماد ندارند و به دست آوردن این اعتماد پیشین به زمان دارد.