به اطلاع می رساند رستوران های دارای پروانه کسب از اتحادیه رستوران وسلف سرویس های تهران با رعایت پروتکل های بهداشتی تا اطلاع ثانوی مجاز به فعالیت می باشند.
همکاران محترم دقت فرمایید
* کلیه کارکنان و متصدی رستوران ملزم به استفاده ار ماسک می باشند.
* ازپذیرش مشتریانی که پروتکل های بهداشتی و طرح فاصله گذاری شما را رعایت نمیکنند، خودداری فرمایید.
* فاصله گذاری بین میزهای مشتری را روزانه و بصورت مداوم کنترل نمایید.
* مشتریان در زمان حضور در رستوران تا زمان هدایت به میز ملزم به استفاده از ماسک می باشد.
* دست های مشتریان در زمان ورود به رستوران ضد عفونی گردد.
* در صورت امکان از تب سنج های دیجیتال برای سنجش دمای بدن روزانه کارکنان و مشتریان استفاده نمایید.
* در تامین مواد اولیه برای واحد صنفی خود دقت فرمایید ، خرید ها بصورت روزانه یا هفتگی انجام شود (در صورت اعمال بیشتر محدویت ها و تعطیلی رستورانها متضرر نشوید)
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران