همکار محترم
پیرو استعلام های انجام شده ، تا زمان تنظيم اين خبر (دوشنبه ١٣ مرداد ماه١٣٩٩)دستوری مبنی بر منع پذیرش در سالن رستوران ابلاغ نگردیده است .
ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی و حدود ظرفیت پذیرش ، خرید مواد اولیه را برای ۲ یا ۳ روز و میزان پخت را به حداقل برسانید تا در صورت ابلاغ محدودیت ها برای پذیرش در سالن رستوران میزان ضرر وزیان به حداقل ممکن برسد.
* کلیه کارکنان و متصدی رستوران ملزم به استفاده ار ماسک می باشند.
* ازپذیرش مشتریانی که پروتکل های بهداشتی و طرح فاصله گذاری شما را رعایت نمیکنند، خودداری فرمایید.
* فاصله گذاری بین میزهای مشتری را روزانه و بصورت مداوم کنترل نمایید.
* مشتریان در زمان حضور در رستوران تا زمان هدایت به میز ملزم به استفاده از ماسک می باشد.
* دست های مشتریان در زمان ورود به رستوران ضد عفونی گردد.
* در صورت امکان از تب سنج های دیجیتال برای سنجش دمای بدن روزانه کارکنان و مشتریان استفاده نمایید.
بدیهیست عدم رعایت پروتکل های بهداشتی موجب برخورد قاطع و پلمپ واحد صنفی متخلف خواهد بود .
اتحادیه رستوران حسب وظیفه درکوتاهترین زمان اطلاع رسانی های لازم را انجام خواهد داد.
روابط عمومي اتحاديه رستوران و سلف سرويس هاي تهران