اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

خبر شماره ۹۴۳۶

روابط عمومی: واگذاری رستوران های دانشگاه شهید بهشتی

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ , بازدید: ۳۳۶۴
با شرایط بسیار مناسب برای اعضا و قابل مذاکره

همکار گرامی

پیرو درخواست معاونت دانشگاه شهید بهشتی از اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران به شماره 106/500/د مورخ 05/06/1399 مبنی بر پیشنهاد همکاری و واگذاری مجموعه رستوران های دانشگاه شهید بهشتی  به صورت بلند مدت  به اطلاع می رساند :

ازصاحبان رستوران های فعال دعوت می گردد در صورت تمایل جهت بازدید و مذاکره با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل نمایند.

02129905448

09127906047

آقای توسلی

 

جهت مشاهده خلاصه وضعیت مجموعه رستورانها و خواسته های دانشگاه شهید بهشتی   و خلاصه وضعیت مجموعه رستورانها و خواسته های دانشگاه شهید عباسپور موارد زیر به اتحادیه واصل گردید.

 

الف ) معرفی امکانات مجموعه رستورانهای دانشگاه شهید عباسپور:

  1. سالن پخت به متراژ 400 متر مجهز به کلیه تجهیزات طبخ غذا
  2. سالن پخت به متراژ 50 متر مربع مجهز به تجهیزات طبخ غذا
  3. دو باب سالن سرو غذای دانشجویی ویژه دانشجویان دختر و پسر با تعداد 700 عدد صندلی
  4. یک باب سالن سرو غذا ویژه اساتید دانشگاه با تعداد 125 عدد صندلی
  5. یک باب سالن سرو غذا ویژه کارکنان با تعداد 50 عدد صندلی
  6. سالن vip  با تعداد 130 صندلی
  7. یک باب سالن غذا خوری در مجموعه خوابگاههای کوی برادران دانشگاه به متراژ تقریبی نفر150ظرفیت

 

 ب ) جمعیت فعال در دانشگاه :

  1. دانشجو 3500 نفر
  2. استاد  300 نفر
  3. کارمند 120 نفر

پ) میانگین آمار غذایی

     1 – در اوج آمار روزانه 2100  پرس

     2 - سالانه 300000 پرس 

ث )زمان و محل سرو غذا :

  1. صبحانه: تحویل با شام
  2. ناهار : الف ) دانشجویی از ساعت 30/11الی 30/13سالن دانشجویی ب) اساتید : از ساعت 30/11 الی 14  سالن اساتید پ )کارکنان : 30/11لی 30/13 سالن کارکنان.
  3. شام دانشجویی : از ساعت 18الی30/19 خوابگاه
  4. همایش ها  :  سالن غذا خوری  vip زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد
  5. رویدادهای علمی و فرهنگی ورزشی : رستوران اساتید ، دانشجویی و مرکز vip زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد.
  6. سفارشات خارج از دانشگاه : بصورت تحویل در محل خواهد بود

 

 

 

ت ) تنوع غذایی :

  1. غذاهای چلویی 29 مورد
  2. غذاهای ترکیبی 4 مورد
  3. غذاهای خوراکی 32 مورد

 

ج ) تنوع سوپ و آش

  1. سوپ 5 مورد
  2. آش 4 مورد

چ ) صبحانه:

  1. صبحانه گرم 7 مورد
  2. صبحانه با اقلام بسته بندی  4 مورد

 

ح ) کنار غذا ها:

  1. نوشیدنی ها دارای مجوز از سازمان غذا و دارو
  2. انواع ماست تکنفره شامل : ماست ساده ، ماست موسیر ، ماست دلال ، ماست بورانی ، ماست و خیار و.....................
  3. انواع ترشیجات تکنفره :
  4. انواع سالاد تکنفره :
  5. سبزی خوردن تکنفره :
  6. میوه جات شامل : موز ، سیب ، پرتقال نارنگی

 

خواسته های دانشگاه :

  1. بازسازی ، نوسازی و بروز رسانی کل یا بخشی از مجموعه رستورانها متناسب با توان و پیشنهاد متقاضیان .
  2. مدت واگذاری با نظر کارشناسی به میزان حداقل سه سال و حداکثر پنج سال تعیین می گردد و آمار پرسیون کل غذاها در این بازه زمانی 000/300 پرس غذا می باشد . در صورتی که به هر دلیلی آمار غذا کاهش یابد متناسب با میزان کاهش غذا به مدت زمان واگذاری تا رسیدن به آمار فوق اضافه خواهد شد.
  3. افزایش نرخ غذای سالیانه بر اساس نرخ تورم سالیانه اعلام شده از سوی بانک مرکزی انجام می پذیرد.
  4. قیمت غذاهای دانشجویی و اساتید، بصورت توافقی و با نظر کارشناس دانشگاه و پیمانکار و بر اساس آنالیز پیشنهادی دانشگاه تعیین خواهد شد.
  5. تعیین قیمت غذای آزاد شامل غذای همایشها ، رویدادهای مختلف و سفارشات شخصی داخل و خارج دانشگاه به عهده پیمانکار می باشد.

 

موضوع: خلاصه وضعیت مجموعه رستورانها و خواسته های دانشگاه شهید بهشتی  

 الف ) معرفی امکانات مجموعه رستورانهای دانشگاه شهید بهشتی:

  1. سالن پخت به متراژ 1400  متر مجهز به کلیه تجهیزات طبخ غذا
  2. سالن پخت به متراژ 450 متر مربع مجهز به کلیه تجهیزات طبخ غذا
  3. دو باب سالن سرو غذای دانشجویی ویژه دانشجویان دختر و پسر با تعداد 1400 عدد صندلی
  4. یک باب سالن سرو غذای ویژه دانشجویان دوره دکتری با تعداد 150 عدد صندلی
  5. یک باب سالن سرو غذا ویژه اساتید دانشگاه با تعداد 400 عدد صندلی
  6. یک باب سالن سرو غذا ویژه کارکنان با تعداد 120 عدد صندلی
  7. یک باب سالن سرو غذا ویژه میهمانان همایش ها با تعداد 180 عدد صندلی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه
  8. یک باب سالن غذا خوری در مجموعه خوابگاههای کوی برادران دانشگاه به متراژ تقریبی 500 متر مربع مجهز به آشپزخانه
  9. یک باب سالن غذا خوری در مجموعه خوابگاههای کوی خواهران دانشگاه به متراژ تقریبی 120 متر مربع

 ب ) جمعیت فعال در دانشگاه :

  1. دانشجو 20000
  2. استاد  1500 نفر
  3. کارمند 1700 نفر

پ) میانگین آمار غذایی

     1 – در اوج آمار روزانه 000/9  پرس

     2 - سالانه 000/300/1 پرس 

 

ث )زمان و محل سرو غذا :

  1. صبحانه: ساعت 6 الی8 خوابگاه کوی برادران و خواهران
  2. ناهار : الف ) دانشجویی از ساعت 11الی 14 سالن دانشجویی ب) اساتید : از ساعت 45/11 الی 14 سالن اساتید پ )کارکنان : 12الی 13 سالن کارکنان.
  3. شام دانشجویی : از ساعت 18 الی 20 خوابگاه
  4. همایش ها  :  سالن غذا خوری همایش ها زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد
  5. رویدادهای علمی و فرهنگی ورزشی : رستوران اساتید ، دانشجویی و مرکز همایش ها زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد.
  6. سفارشات خارج از دانشگاه : بصورت تحویل در محل خواهد بود

ت ) تنوع غذایی :

  1. غذاهای چلویی 29 مورد
  1. غذاهای ترکیبی 4 مورد
  2. غذاهای خوراکی 32 مورد

 

ج ) تنوع سوپ و آش

  1. سوپ 5 مورد
  2. آش 4 مورد

 

چ ) صبحانه:

  1. صبحانه گرم 7 مورد
  2. صبحانه با اقلام بسته بندی  4 مورد

ح ) کنار غذا ها:

  1. نوشیدنی ها شامل دارای مجوز از سازمان غذا و دارو
  2. انواع ماست تکنفره شامل : ماست ساده ، ماست موسیر ، ماست دلال ، ماست بورانی ، ماست و خیار و.....................
  3. انواع ترشیجات تکنفره :
  4. انواع سالاد تکنفره :
  5. سبزی خوردن تکنفره :
  6. میوه جات شامل : موز ، سیب ، پرتقال نارنگی

 

خواسته های دانشگاه :

  1. بازسازی ، نوسازی و بروز رسانی کل یا بخشی از مجموعه رستورانها متناسب با توان و پیشنهاد متقاضیان .
  2. مدت واگذاری با نظر کارشناسی به میزان حداقل سه سال و حداکثر 5 سال تعیین می گردد و آمار پرسیون کل غذاها در این بازه زمانی 000/300/1 پرس غذای می باشد . در صورتی که به هر دلیلی آمار غذا کاهش یابد متناسب با میزان کاهش غذا به مدت زمان واگذاری تا رسیدن به آمار فوق اضافه خواهد شد.
  3. افزایش نرخ غذای سالیانه بر اساس نرخ تورم سالیانه اعلام شده از سوی بانک مرکزی انجام می پذیرد.
  4. قیمت غذاهای دانشجویان و اساتید، بصورت توافقی و با نظر کارشناس دانشگاه و پیمانکار و بر اساس آنالیز پیشنهادی دانشگاه تعیین خواهد شد.
  5. تعیین قیمت غذای آزاد شامل غذای همایشها ، رویدادهای مختلف و سفارشات شخصی داخل و خارج دانشگاه به عهده پیمانکار می باشد.

 

روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016