همکار گرامی
پیرو درخواست معاونت دانشگاه شهید بهشتی از اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران به شماره 106/500/د مورخ 05/06/1399 مبنی بر پیشنهاد همکاری و واگذاری مجموعه رستوران های دانشگاه شهید بهشتی به صورت بلند مدت به اطلاع می رساند :
ازصاحبان رستوران های فعال دعوت می گردد در صورت تمایل جهت بازدید و مذاکره با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل نمایند.
02129905448
09127906047
آقای توسلی
جهت مشاهده خلاصه وضعیت مجموعه رستورانها و خواسته های دانشگاه شهید بهشتی و خلاصه وضعیت مجموعه رستورانها و خواسته های دانشگاه شهید عباسپور موارد زیر به اتحادیه واصل گردید.
الف ) معرفی امکانات مجموعه رستورانهای دانشگاه شهید عباسپور:
- سالن پخت به متراژ 400 متر مجهز به کلیه تجهیزات طبخ غذا
- سالن پخت به متراژ 50 متر مربع مجهز به تجهیزات طبخ غذا
- دو باب سالن سرو غذای دانشجویی ویژه دانشجویان دختر و پسر با تعداد 700 عدد صندلی
- یک باب سالن سرو غذا ویژه اساتید دانشگاه با تعداد 125 عدد صندلی
- یک باب سالن سرو غذا ویژه کارکنان با تعداد 50 عدد صندلی
- سالن vip با تعداد 130 صندلی
- یک باب سالن غذا خوری در مجموعه خوابگاههای کوی برادران دانشگاه به متراژ تقریبی نفر150ظرفیت
ب ) جمعیت فعال در دانشگاه :
- دانشجو 3500 نفر
- استاد 300 نفر
- کارمند 120 نفر
پ) میانگین آمار غذایی
1 – در اوج آمار روزانه 2100 پرس
2 - سالانه 300000 پرس
ث )زمان و محل سرو غذا :
- صبحانه: تحویل با شام
- ناهار : الف ) دانشجویی از ساعت 30/11الی 30/13سالن دانشجویی ب) اساتید : از ساعت 30/11 الی 14 سالن اساتید پ )کارکنان : 30/11لی 30/13 سالن کارکنان.
- شام دانشجویی : از ساعت 18الی30/19 خوابگاه
- همایش ها : سالن غذا خوری vip زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد
- رویدادهای علمی و فرهنگی ورزشی : رستوران اساتید ، دانشجویی و مرکز vip زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد.
- سفارشات خارج از دانشگاه : بصورت تحویل در محل خواهد بود
ت ) تنوع غذایی :
- غذاهای چلویی 29 مورد
- غذاهای ترکیبی 4 مورد
- غذاهای خوراکی 32 مورد
ج ) تنوع سوپ و آش
- سوپ 5 مورد
- آش 4 مورد
چ ) صبحانه:
- صبحانه گرم 7 مورد
- صبحانه با اقلام بسته بندی 4 مورد
ح ) کنار غذا ها:
- نوشیدنی ها دارای مجوز از سازمان غذا و دارو
- انواع ماست تکنفره شامل : ماست ساده ، ماست موسیر ، ماست دلال ، ماست بورانی ، ماست و خیار و.....................
- انواع ترشیجات تکنفره :
- انواع سالاد تکنفره :
- سبزی خوردن تکنفره :
- میوه جات شامل : موز ، سیب ، پرتقال نارنگی
خواسته های دانشگاه :
- بازسازی ، نوسازی و بروز رسانی کل یا بخشی از مجموعه رستورانها متناسب با توان و پیشنهاد متقاضیان .
- مدت واگذاری با نظر کارشناسی به میزان حداقل سه سال و حداکثر پنج سال تعیین می گردد و آمار پرسیون کل غذاها در این بازه زمانی 000/300 پرس غذا می باشد . در صورتی که به هر دلیلی آمار غذا کاهش یابد متناسب با میزان کاهش غذا به مدت زمان واگذاری تا رسیدن به آمار فوق اضافه خواهد شد.
- افزایش نرخ غذای سالیانه بر اساس نرخ تورم سالیانه اعلام شده از سوی بانک مرکزی انجام می پذیرد.
- قیمت غذاهای دانشجویی و اساتید، بصورت توافقی و با نظر کارشناس دانشگاه و پیمانکار و بر اساس آنالیز پیشنهادی دانشگاه تعیین خواهد شد.
- تعیین قیمت غذای آزاد شامل غذای همایشها ، رویدادهای مختلف و سفارشات شخصی داخل و خارج دانشگاه به عهده پیمانکار می باشد.
موضوع: خلاصه وضعیت مجموعه رستورانها و خواسته های دانشگاه شهید بهشتی
الف ) معرفی امکانات مجموعه رستورانهای دانشگاه شهید بهشتی:
- سالن پخت به متراژ 1400 متر مجهز به کلیه تجهیزات طبخ غذا
- سالن پخت به متراژ 450 متر مربع مجهز به کلیه تجهیزات طبخ غذا
- دو باب سالن سرو غذای دانشجویی ویژه دانشجویان دختر و پسر با تعداد 1400 عدد صندلی
- یک باب سالن سرو غذای ویژه دانشجویان دوره دکتری با تعداد 150 عدد صندلی
- یک باب سالن سرو غذا ویژه اساتید دانشگاه با تعداد 400 عدد صندلی
- یک باب سالن سرو غذا ویژه کارکنان با تعداد 120 عدد صندلی
- یک باب سالن سرو غذا ویژه میهمانان همایش ها با تعداد 180 عدد صندلی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه
- یک باب سالن غذا خوری در مجموعه خوابگاههای کوی برادران دانشگاه به متراژ تقریبی 500 متر مربع مجهز به آشپزخانه
- یک باب سالن غذا خوری در مجموعه خوابگاههای کوی خواهران دانشگاه به متراژ تقریبی 120 متر مربع
ب ) جمعیت فعال در دانشگاه :
- دانشجو 20000
- استاد 1500 نفر
- کارمند 1700 نفر
پ) میانگین آمار غذایی
1 – در اوج آمار روزانه 000/9 پرس
2 - سالانه 000/300/1 پرس
ث )زمان و محل سرو غذا :
- صبحانه: ساعت 6 الی8 خوابگاه کوی برادران و خواهران
- ناهار : الف ) دانشجویی از ساعت 11الی 14 سالن دانشجویی ب) اساتید : از ساعت 45/11 الی 14 سالن اساتید پ )کارکنان : 12الی 13 سالن کارکنان.
- شام دانشجویی : از ساعت 18 الی 20 خوابگاه
- همایش ها : سالن غذا خوری همایش ها زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد
- رویدادهای علمی و فرهنگی ورزشی : رستوران اساتید ، دانشجویی و مرکز همایش ها زمان توزیع بر اساس خواست میزبان می باشد.
- سفارشات خارج از دانشگاه : بصورت تحویل در محل خواهد بود
ت ) تنوع غذایی :
- غذاهای چلویی 29 مورد
- غذاهای ترکیبی 4 مورد
- غذاهای خوراکی 32 مورد
ج ) تنوع سوپ و آش
- سوپ 5 مورد
- آش 4 مورد
چ ) صبحانه:
- صبحانه گرم 7 مورد
- صبحانه با اقلام بسته بندی 4 مورد
ح ) کنار غذا ها:
- نوشیدنی ها شامل دارای مجوز از سازمان غذا و دارو
- انواع ماست تکنفره شامل : ماست ساده ، ماست موسیر ، ماست دلال ، ماست بورانی ، ماست و خیار و.....................
- انواع ترشیجات تکنفره :
- انواع سالاد تکنفره :
- سبزی خوردن تکنفره :
- میوه جات شامل : موز ، سیب ، پرتقال نارنگی
خواسته های دانشگاه :
- بازسازی ، نوسازی و بروز رسانی کل یا بخشی از مجموعه رستورانها متناسب با توان و پیشنهاد متقاضیان .
- مدت واگذاری با نظر کارشناسی به میزان حداقل سه سال و حداکثر 5 سال تعیین می گردد و آمار پرسیون کل غذاها در این بازه زمانی 000/300/1 پرس غذای می باشد . در صورتی که به هر دلیلی آمار غذا کاهش یابد متناسب با میزان کاهش غذا به مدت زمان واگذاری تا رسیدن به آمار فوق اضافه خواهد شد.
- افزایش نرخ غذای سالیانه بر اساس نرخ تورم سالیانه اعلام شده از سوی بانک مرکزی انجام می پذیرد.
- قیمت غذاهای دانشجویان و اساتید، بصورت توافقی و با نظر کارشناس دانشگاه و پیمانکار و بر اساس آنالیز پیشنهادی دانشگاه تعیین خواهد شد.
- تعیین قیمت غذای آزاد شامل غذای همایشها ، رویدادهای مختلف و سفارشات شخصی داخل و خارج دانشگاه به عهده پیمانکار می باشد.
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران