با توجه به شیوع فاز سوم ویروس کرونا در کشور و وضعیت قرمز بسیار از استانها و شهرها و امکان گسترش شدیدتر زنجیره این بیماری در پایتخت به طوریکه فرماندهی ستاد مبارزه با کرونا در دستور العمل مورخ1399/12/7 مجبور به تعطیلی یک هفته ای برخی از صنوف گردید ، در صورت ادامه این روند دامنه تعطیلی به صنوف دیگر هم ممکن است سرایت کند با هدف جلوگیری از چنین شرایطی ، به واحد های تحت پوشش اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران تاکید می گردد:
1- رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در محیط رستوران الزامیست
2-تمام کارکنان رستوران موظف به استفاده از ماسک در واحد صنفی می باشند .
3- از پذیرش مشتریان بدون ماسک در زمان ورود به واحد صنفی جدا خودداری فرمایید.
4- طرح فاصه گذاری برای مشتریان رعایت گردد( نصف ظرفیت سالن پذیرش شود)
5- نصب و امکان استفاده از مواد شوینده و استریل ها در رستوران فراهم گردد.
همچنین توسط واحد بازرسی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران حسب وظیفه در راستای نظارت و کنترل کامل و دقیق بر رعایت موضوعات بهداشتی بازدید های لازم صورت می پذیرد.
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران