اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۹۴۵۵

درخواست اتحادیه رستوران از اتحادیه های همگن

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ , بازدید: ۲۷۳۵
در بازرسی های به عمل امده مشخص گردید تعداد زیادی از واحد های صنفی سهوا با درج نام رستوران و همچنین تعدادی نیز که در محدودیت های اعلام گردیده مجاز به فعالیت نبوده اند با درج نام رستوران در سردرب واحد صنفی و منوی غذایی و فضای مجازی اقدام به فعالیت می نمایند

همکار گرامی

در راستای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا و حسب شکایات مردمی و گزارشات واصله مبنی بر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در رستوران ها ، به دستور رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران نظارت بر عملکرد واحد های صنفی رستورانی تشدید یافت.

در بازرسی های به عمل امده مشخص گردید تعداد زیادی از واحد های صنفی سهوا با درج نام رستوران و همچنین واحد های صنفی که مشمول محدویت های اعلام شده توسط ستاد ملی مدیریت کرونا  می باشند نیز با درج نام رستوران در سردرب واحد صنفی و منوی غذایی و فضای مجازی اقدام به فعالیت می نمایند و حسب وظیفه بازرسان این اتحادیه  ،اخطار های لازم در ارتباط با ممنوعیت استفاده از کلمه رستوران به متصدیان واحد های مربوطه ابلاغ گردید.

با توجه به تعامل خوب و سازنده اتحادیه های همگن عرضه مواد غذایی تهران ، سید علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران وسلف سرویس های تهران  ضمن تشکر و قدردانی از روسای محترم اتحادیه های همگن درخواست نمود ،  ضمن اطلاع رسانی های لازم به اعضا خود جهت ممنوعیت استفاده کلمه رستوران اقدامات لازم را اعمال فرمایند.

متن نامه به شرح ذیل می باشد:

ریاست محترم اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورش تهران
ریاست محترم اتحادیه صنف اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران
ریاست محترم اتحادیه صنف کباب و حلیم و آشپز تهران 
ریاست محترم اتحادیه صنف قهوه خانه داران تهران
ریاست محترم کافی شاپ ، بستنی و آبمیوه تهران
 
حسب وظیفه ملی در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و کنترل  اجرای پروتکل های بهداشتی واحد های صنفی رستورانی  تحت پوشش این اتحادیه در  بازررسی های گسترده از واحد های صنفی که با نام رستوران فعالیت می نمایند به استحضار می رساند
1- تعداد زیادی از واحد های صنفی دارای پروانه کسب از اتحادیه همگن می باشند و سهوا با درج نام رستوران در سردرب واحد صنفی ،منو غذا و فضای مجازی فعالیت می نمایند
2- با توجه به اعلام محدودیت ها توسط ستاد محترم ملی کرونا ،واحد های صنفی مشمول  در محدودیت ها با تغییر نام و استفاده از کلمه رستوران فعالیت غیر قانونی می نمایند .
اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران همواره در ارتباط با تداخل غذایی با اتحادیه های همگن دارای تعامل می باشد و خصوصا در دوران کرونا  تلاش می نماید حد الامکان از صدور اخطار ماده 28 قانون نظام صنفی به واحد های تحت پوشش اتحادیه های همگن جلوگیری نماید .
 
با توجه به اینکه اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران در ضوابط خاص صدور پروانه کسب، در 3 رسته شغلی رستوران ، رستوران سنتی و سلف سرویس پروانه کسب صادر می نماید ، شایسته و بایسته است روسای محترم اتحادیه های همگن نسبت به اطلاع رسانی های لازم برای ممنوعیت استفاده از کلمه رستوران  در سردرب واحد صنفی ، منوی غذایی ، فضای مجازی به واحد های تحت پوشش خود ، اقدام و نتیجه را به این اتحادیه کتبا اعلام نمایند.
سید علی اصغر میر ابراهیمی
رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران
 

 

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016