سید علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران ضمن رد خبر سرو اسکلت مرغ در رستورانها اظهار نمود : در مواد اولیه اصلی تهیه غذا مانند روغن، برنج، گوشت و مرغ و ربگوجه افزایش قیمت شدید و قابل توجهی را داشتیم، اما کیفیت و کمیت غذاهای تولید و عرضه شده در واحدهای صنفی تحت پوشش این اتحادیه تغییری نکرده است؛ مگر امکان دارد رستورانی اینکار را بکند؟! متاسفانه کلمه رستوران یک واژه دهان پُرکن است که برای تبلیغات توسط هر واحد تهیه غذا و اغذیه فروشی مورد استفاده قرار میگیرد و چنین موارد بیشتر توسط واحدهای غیرمجاز انجام میشود.
میرابراهیمی با تاکید بر اینکه این منو (اسکلت و استخوان مرغ) در هیچکدام از واحدهای مجاز و دارای پروانه سرو نمیشود افزود: سرو استخوان به عنوان غذا، تخلف است.
وی در مورد تهیه خورشت با گوشت مرغ و سرو آن در رستورانها و یا عرضه در واحدهای سلفسرویس گفت: تهیه خورشت با گوشت مرغ وجود دارد و با توجه به تقاضا و سفارش مشتری، به دلیل ذائقه غذایی خاص و یا رژیم غذایی که دارند گوشت قرمز مصرف نمیکنند و خورشت را با گوشت مرغ میخورند، این نوع خورشت سرو و تهیه میشود و نه تنها خورشت، که کوبیده هم اگر تقاضا و سفارش وجود داشته باشد، با گوشت مرغ تهیه میشود و البته قیمت متناسب با همان هم دریافت میشود.
همچنین به گزارش روابط عمومی اتحادیه رستوران ،هیچگونه گزارشی مبنی بر سرو اسکلت مرغ در منوهای رستوران های اعضا تحت پوشش این اتحادیه در سامانه رسابان (نظرسنجی و رسیدگی به شکایات شهروندان ) اعلام نگردیده است.
بدون تردید افزایش قیمتها موجب تغییرات زیادی در سبد کالا و خرید مردم شده است و علاوه بر مقدار مصرف، نوع کالاها را در راستای کاهش هزینهها تغییر داده است و حتی باعث حذف برخی از اقلام و جایگزین شدن اقلام دیگر شده است. اما اینکه چنین تغییر و جایگزینی در رستورانها و واحدهای تولید غذا صورت پذیرد نه تنها تخلف که از نظر اجتماعی و اقتصادی بسیار قابل تامل است و لذا اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران ضمن رد اخبار مربوط به سرو اسکلت مرغ در واحدهای صنفی مربوطه، موارد احتمالی را مربوط به تخلفات واحدهای غیرمجاز می داند.
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران