در راستای تحقق اهداف اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران در نامگذاری سال جدید( تولید،پشتیبانی ها ،مانع زدایی ها)روز یکشنبه مورخ 1400/1/15 نشستی صمیمانه با حضور معاون دادستان و سرپرست دادسرای مجتمع قضایی قدس تهران جناب آقای بنی حسینی و رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس هایتهران جناب آقای میرابراهیمی ،مشاور و بازرس ویژه اتحادیه رستوران جناب آقای عصام واعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران برگزار گردید.
سید علی اصغر میرابراهیمی با طرح مشکلات صنعت رستوران ، رسیدگی و بررسی موضوع ارزش افزوده را مهمترین مانع تولید در فعالیت رستورانی برشمرد و در راستای تحقق اهداف نامگذاری سال جدید خواستار همکاری همه نهاد های ذیصلاح برای رفع این مهم گردید.
در ادامه مشاور و بازرس ویژه اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران مازیار عصام و جناب آقای شیرازیان معاون اجتماعی مطالبه گری ستاد تهران به بیان نقطه نظرات ونکات کارشناسی پرداختند.
در پایان این نشست بر ضرورت تعامل و هم افزایی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران با دادستانی و ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان تهران تاکید گردید.
روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس های تهران