اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

منشور اتحادیه

بسمه تعالی
منشور اتحادیه

1- بررسی امکانات وایجاد فضای مناسبتر جهت اعضاء فعلی و آتی
2- تشویق اعضاء برای حضوردر احیای فرهنگ و رسوم غذاهای سنتی در رستورانها و ایجاد فضاهای مناسب با فرهنگ ایرانی
3-شناسائی مبتکرین و خلاقان این صنعت و استفاده از آنان در مسیر پیشرفت سایر اعضاء
4-هدایت در مسیر استاندارد سازی منو ها از نظر کمیت و کیفیت و ....
5- شناسایی مسیرهای بهینه جهت جلوگیری بیشتر از آلودگی محیط زیست و آموزش به همکاران صنفی
6-ایجاد سایت ارتباطی بین اتحادیه با اعضاء و ارگانها و هموطنان و بانک اطلاعاتی
7- آموزش و ارتقاء علمی و فناوری اطلاعات و آموزش قوانین لازم الاجرا در این صنعت
8- شناسایی و درجه بندی پرسنل شاغل در این صنعت و در صورت نیاز کاریابی برای آنها
9- بررسی عملکرد اعضاء و نمود آن در جامعه بعنوان یکی از هسته های اقتصادی کشور و تاثیر آنهادر جامعه ، جهت اشتغالزایی و زود بازدهی سرمایه
10- بهینه کردن هزینه های تولید غذا و در نتیجه کم کردن قیمت ها در شرایط یکسان کمیت و کیفیت قبلی و حتی بالاتر
11- ایجاد فضای رقابتی سالم و کارآمد و حمایت های تشویقی جهت سرویس دهی مطلوبتر به هموطنان محترم
12-تورم، افزایش دستمزد ها ، افزایش هزینه ها و مالیات تولید کننده را مجبور مینماید که اجباراَ اقدام به افزایش قیمت ها نماید . به نظر اینجانب باید دید که دولت در ابتدای سال برای مهار کردن قیمت های دولتی و بخش های کلان خصوصی چه تدابیری اتخاذ نموده یا مینماید تا هماهنگ با دولت سیاست گذاری و الگو گذاری را در سال آتی پیشه کنیم.
13-جلوگیری از اجحاف به هموطنان از نظر قیمت ها کمیت هاو کیفیت ها و ....
14- بازنگری مجدد در درجه بندی رستورانها
15-شناسایی متخلفین احتمالی صنفی و هدایت و راهنمایی آنها در مسیر صحیح فعالیت صنفی
16-شناسایی منابع مالی مناسب برای اعضاء ، ملزم نمودن آنها برای بازسازی، بهسازی ، نوسازی و بهبود کیفیت ها همگام با فناوری روز
17-معرفی رستورانهای نمونه به جامعه وایجاد و تاسیس رستورانهای نمونه اتحادیه نه برای سود دهی بلکه برای الگو برداری در جامعه و در میان اعضاء و هموطنان .
18- استفاده اجباری از مامورین و نگهبانان پلیس محله در برخی از رستورانها جهت همکاری با نیروی محترم انتظامی بمنظور جلوگیری از ایجاد ترافیک مضاعف و ساماندهی اطراف محل رستورانها و شناسایی محل پارک مناسب برای مشتریان .
19 – تعامل و همفکری بیشتر با مجمع امور صنفی ، وزارت بازرگانی و ارگانهای مرتبط با این اتحادیه و صنف
20- تامین نرم افزار مناسب برای تعیین قیمت تمام شده تولیدات رستورانها در جهت سرعت بخشیدن به کنترل و حتی کاهش قیمتها و جلوگیری از خود محوری در قیمت گذاری منو ها
21- بعلت حجب و حیای مشتریان و عدم اعتراض به قیمت های گزاف و برخوردهای مناسب تعداد انگشت شماری از رستورانها گاهی باعث بدنامی اعضاء این صنف میگردد که با بازرسی و راهنمائی های مداوم این موضوع در حال اجرا میباشد .
22- توزین دقیق غذا و اعلام آن به مشتری و همچنین قیمت مواد اولیه که در نرم افزار منعکس خواهد شدبا در نظر گرفتن هزینه هائی مانند حقوق پرسنل ، اجاره محل و غیره .. .
23- همکاری و تعامل بیشتر با مراکز و مسئولین بهداشت .
26- ارسال بروشورها در خصوص آموزش بهداشت ایمنی و رعایت انضباط در محل کار همکاران صنفی
27- روش کارآمد در کنترل قیمتها و شناسایی هزینه های سربار و غیر مترقبه مانند هزینه نصب تابلو .
28- اختصاص تلفن گویای 24 ساعته در محل اتحادیه جهت دریافت انتقادات و شکایات احتمالی و پیشنهادات .... هموطنان با شماره تماس 66486646
29- این اتحادیه از بدو تصدی هیئت مدیره خود را خدمتگزار اعضاء دانسته و اتحادیه نیز خانه خود اعضاء میباشد .

پیشنهاد

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016